Saturday, 16 March 2013

SAHABAT SEJATI SENTIASA DISISI



Trust who you are and what you stand for :) Memalam buta nih tetiba gatal tangan pulak nak menulis kan.. x tahu nak menulis apa sebenarnya..then , pusing jek kepala , terpandang laa kat seorang makhluk Allah yang kecik molek ala ala bola nih..hihikk.. diberi nama Amirah Izzuna..(sedap dak nama dy ? erkk...tapi sedap lagi nama kite , kan3 ?hehew :3 )
"A best friend is someone that'll always have your back & you can trust them with anything."


AMIRAH IZZUNA <3




actually kami dua orang nih baru jek kenal.. macam mana bole rapat pon x taw laa , yang pasti bila dgn budak kecik nih , senang jek nak luahkan segala rasa isi hati dan perut nih..dia seorang yang sangat memahami even luaran nampak jek ala ala gengster kg Pisang kan  , tapi dalam hati tuh dah ada taman bunga bagai , lembut bak softlan mengalahkan kita nih ! haha :D
kami suke cerita problem masing-II  ..walaupun cerita tuh dah 10 kali ulang pon ,dia nih tetap akan wat muka bersemangat nak dengar pnyer lahh.. (oke , taw mesti nak amek hati lettew kan3 ? ) :P

even budak ni nampak jek kecik , tapi kalau suruh dia cite pasal bf plus skandal plus peminat-II dia ,, boleh nye kite nih x tido sampai pukul 4 pagi tahu !
punyer laa ramai ! yelahh , orang comel kan ? untunglahhh...(pass laa kat kite  barang sorang dua..ek , ek ? ) :P

kami dua org banyak sangat persamaan taw.. kami suke nangis , kat mana-II pon bole nanges ..kami jgak suke jejalan , paling x suka dok memerap kat bilik nih..hehew :3
kisah hidup kami banyak yang sama , being a heart-broken girl !haha..tapi bile dgn dia , suma nasalah pon hilang...dgn dia wt lawak ntah hape-II dia tu kan..dia banyak bagi kata-kata semangat bila orang down..even , dia punyer hidup pon lagi mencabar gila dari org kan3 ? dia still bole act cool like nothing happen ! tu yang wat kan org tabik spring lha kat dia nih ! haha

you know what Amirah Izzuna ? i love you so damn much ! awak sahabat saya yang terbaik ! promis dat susah senang kita mesti selalu sama sama oke ? ;)


oke , xtaw dh nak mepek hape lagi..setakat ini dulu dari saya utk awk dear ..

p/s : jangan tinggal kan org taw ? lebiuuu ! <3





susah senang sama sama ;)





hugsss n kisses

No comments:

Post a Comment

u better say something if u luv ur life ! hoho~